Loading Events
  • This event has passed.
Print Friendly, PDF & Email

Golf Club Costa del Sol organiseert toernooi voor G-Golf

1e lustrum Golftoernooi

– Donderdag 13 september 2018 | Spelvorm: Stableford
– Start: 09.00 uur | Prijs € 95,00 per persoon.

Prijs is inclusief buggy, ontvangst met koffie en koek en BBQ na afloop. Vele prijzen te winnen: Greenfees, Golfballen, handschoenen enz. Speciale prijzen voor Birdies, neary en longest

Programma:
– 08.15 ontvangst met koffie/ thee
– 09.00 vertrek 1e flight, dan rond 16:00 de prijsuitreiking
– Rond 16.30- 17.00 start BBQ en rond 20:00 einde van een fantastische dag.

De netto opbrengst komt ten goede aan de Vrienden van het G-Golf

Opgeven en nadere info: peter@golfclubcostadelsol.com of www.golfclubcostadelsol.com
Betaling via: nl58 Rabo 0155 509 993 – t.n.v P.J.M. Verkleij – o.v.v. Lustrum Toernooi

Golf Club Costa del Sol vindt zijn oorsprong in Spanje en is een club voor en door Nederlandstalige golfers en bestaat sinds 2013. Golf Club Costa del Sol heeft de doelstelling om elke week op donderdag een golftoernooi te organiseren op willekeurige banen aan de Costa del Sol. Het belangrijkste doel is: vrijheid, blijheid, gezelligheid.

Ben je een Nederlanstalige golfer/ster ? Woon je hier, verblijf je hier voor korte of langere tijd of ben je hier alleen op vakantie ?. Wil je graag in wedstrijdverband golfen? Wij zijn een (kleine) club van enthousiaste Nederlanders en Belgen. Ons ledenbestand is bijna 50 leden. Golf Club Costa del Sol heeft de doelstelling om elke week op donderdag een golfwedstrijd te organiseren op willekeurige banen aan de Costa del Sol.

We starten altijd rond 10 uur en gemiddeld spelen wij met 16 mannen/vrouwen. Tot de zomer van  2018 hebben wij gekozen om  op de volgende banen te spelen: Anoreta Golf in Rincon de la Victoria, El Chaparral in Mijas-Costa, Miraflores in Mijas , Calanova in Mijas, Guadalhorce in Cartama en Marbella Golf.
Deze banen kunnen in de loop van het jaar wijzigen.