Loading Events
  • This event has passed.
Print Friendly, PDF & Email

ING Golfweek Prise d’Eau 2018

ING Golfweek Prise d’Eau 2018

ING Golfweek Prise d’Eau 2018 vindt plaats op golfclub Prise d’eau in Tilburg. Tijdens de Golfweek komt alles in golf samen: kijken naar topsport, zelf golfen, materiaal testen, genieten van de Legends, kidsgolf en lekker eten. Kortom: ING Private Banking Golfweek is dé golf experience van Nederland!

FAQ

Heb je een vraag over de ING Golfweek Prise d’Eau 2018?
Bekijk de antwoorden op veel gestelde vragen.

Wat zijn de openingstijden van de ING Golfweek Prise d’Eau 2018?
Vrijdag:  13.00 uur – 23.30 uur
Zaterdag:  08.00 uur – 20.00 uur
Zondag:  09.00 uur – 19.00 uur

Voor wie is de ING Golfweek Prise d’Eau 2018?
Jong en oud, golfers en niet-golfers. Toegang is gratis. Wel van te voren aanmelden via deze link.

Wat is er te doen voor kinderen?
Voor kinderen is er veel te doen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen terecht bij het RAAK! golfpark. Hier maken kinderen op een leuke manier kennis met golf. Oudere jongeren en volwassenen kunnen gratis golflessen volgen bij De Golf Academie. De trickshows en equipment testing zijn een aanrader voor jong én oud!

Kan ik parkeren bij de ingang van Prise d’eau?
Ja, parkeren is gratis. Afstand tot de ingang is afhankelijk van moment van aankomst.

Kan ik met het openbaar vervoer naar ING Golfweek Prise d’Eau 2018 komen?
Kijk voor de snelste route en actuele reisinformatie op www.ns.nl of www.9292.nl.

Kan ik op het ING Golfweek Prise d’Eau 2018 met pin en contant betalen?
Er kan tijdens de ING Private Banking Golfweek zowel contant als met pin betaald worden.

Zelf golfen op Prise d’eau

Prise d’eau is een genot om te spelen. Niet alleen vanwege de gezelligheid maar ook vanwege de kwaliteit van de 27 holes, die prachtig in het Brabantse land passen. Wil je tijdens de ING Private Banking Golfweek negen holes spelen, reserveer dan nu een teetijd voor vrijdag, zaterdag of zondag. Neem je clubs mee en speel negen holes op één van de leukste banen van Nederland!

Win een plek voor Beat the Pro in het KLM Open!

Tijdens de ING Golfweek maak je kans op een plek voor Beat the Pro op het KLM Open. Op de driving range mag je vanaf de Beat the Pro afslag mat vier ballen slaan en proberen de ton te raken op 80 meter afstand. Raak je de ton dan neem je het op zaterdag om 17.00 uur of zondag om 15.15 uur op tegen pro’s Robert-Jan Derksen of Thomas Levet op de eerste tee. Lukt het je hier om de bal het dichtst bij de hole te slaan, dan doe je 13 of 15 september mee aan Beat the Pro op het KLM Open.

Meet jezelf met topvoetballers!

Footgolf is de ultieme combinatie van golf en voetbal. De regels zijn voor elke golfer bekend: in zo weinig mogelijk trappen moet de bal in de hole. Op Prise d’eau wordt speciaal voor de Golfweek een aantal spectaculaire holes uitgezet. Bezoekers kunnen zich meten met bekende topvoetballers uit Nederland én Europa. Meld je nu aan voor de Golfweek en doe mee!

Beleef een geweldige dag in het RAAK! golfpark

Tijdens de ING Private Banking Golfweek beleven kinderen een fantastische dag in het RAAK! golfpark. Er is niks leukers dan samen met vriendjes of vriendinnetjes mee te doen aan al die gave RAAK! activiteiten. GOLF RAAK! is een initiatief van ING Private Banking en de NGF met als doel kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met golf. Van te voren aanmelden is niet nodig.

Culinair genieten

Tijdens de ING Private Banking Golfweek kun je drie dagen lang genieten van heerlijke culinaire verrassingen bij originele foodtrucks. Er zijn trendy koffiebarretjes en eettentjes op wielen. Geniet van burgers, sandwiches, salades, shakes en natuurlijk traditionele Brabantse worstenbroodjes. Schuif aan bij de lange tafels in het food court en geniet van een divers aanbod van verse producten en originele gerechten.

ING Golfweek Prise d'Eau 2018G-Golf is onderdeel van de Golfclub Prise d’Eau. G-Golf is Golf voor mensen met een verstandelijke beperking zoals het Syndroom van Down, Autisme, NAH, ADD, etc… Lees ons laatste G-Golf Nieuws, bekijk onze G-Golf Evenementen en meld je aan voor de G-Golf Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je ook Sponsor, Vrijwilliger of Vriend van het G-Golf worden, of gewoon iets Doneren. En je kan ook onze nieuwe G-Golfer worden. Heb je nog vragen neem dan Contact met ons op.