Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Print Friendly, PDF & Email

KLM Open 2018 The Dutch

KLM Open 2018 The DutchKLM Open 2018 The Dutch – Toegang tot The Dutch is door het jaar heen exclusief voor leden van The Dutch en hun gasten, maar sinds 2016 opent de baan voor drie jaar de deuren voor de European Tour. De baan in de gemeente Lingewaal was kandidaat voor de organisatie van de Ryder Cup van 2018 en geldt als zeer uitdagend voor golfprofessionals. De stadium course biedt bovendien prachtige plekken voor publiek.

De Dutch behoort sinds de opening van de baan in 2011 tot de beste tien golfbanen van Nederland. Veel lof is er vooral voor de greens, met veel hoogteverschillen en het hele jaar door snelheden tussen 10 en 12,5 op de stimpmeter. Verder kenmerkt de baan bij Gorinchem zich door veeleisende holes en een zeer goed onderhoud.

De KLM Open Expo is de grootste golfbeurs van Nederland met meer dan veertig stands met aanbieders van onder meer reizen, vastgoed, golfequipement en lifestyle producten. In de Expo is van alles te vinden: van golfschoenen tot vakantiewoningen. Verkeersbureaus, reisbureaus en touroperators hebben interessante reisaanbiedingen. Ook liefhebbers van lifestyle producten vinden hun weg naar de Expo. Veel stands hebben speciaal voor het toernooi leuke aanbiedingen, prijsvragen en andere acties.

Op het KLM Open kun je zelf golfen bij De Golf Academie. Volg een gratis 15 minuten instructie/golfles en werk aan de verbetering van je spel. Het maakt niet uit of je net begint met golfen of al meer ervaren bent. Iedereen kan hier werken aan het verbeteren van de golftechniek.

De lessen bij de Golf Academie worden gegeven door ervaren professionals van PGA Holland. Het is mogelijk om in te schrijven voor een chip- of pitchles of swingles. Voor de meer ervaren golfers zijn er Trackman-sessies van 20 minuten, waarbij een uitgebreide analyse van de swing wordt gemaakt. Het is ook mogelijk een fysieke screening te volgen. Hierrbij wordt gekeken naar stabiliteit, mobiliteit en coördinatie.


G-Golf Golfen met Verstandelijke Beperking Gehandicapten GolfersG-Golf is onderdeel van de Golfclub Prise d’Eau. G-Golf is Golf voor mensen met een verstandelijke beperking zoals het Syndroom van Down, Autisme, NAH, ADD, etc… Lees ons laatste G-Golf Nieuws, bekijk onze G-Golf Evenementen en meld je aan voor de G-Golf Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je ook Sponsor, Vrijwilliger of Vriend van het G-Golf worden, of gewoon iets Doneren. En je kan ook onze nieuwe G-Golfer worden. Heb je nog vragen neem dan Contact met ons op.