Loading Events
  • This event has passed.
Print Friendly, PDF & Email

“Vrienden van het G-Golf” invitatie wedstrijd

Zoals beloofd houden we een gezellige wedstrijd als bedankje voor de geboden steun aan onze G-Golfers. Deze wedstrijd zal plaats vinden op zaterdag 6 oktober 2018! Dit is een invitatie wedstrijd alleen bedoeld voor iedereen die dit jaar “Vriend van G-Golf” is geweest en natuurlijk voor alle G-Golfers, die op deze dag kunnen laten zien wat ze dit jaar bijgeleerd hebben.

Na afloop zal de prijsuitreiking plaats hebben met een mooie goed gevulde gesponsorde prijzentafel, en kunnen we nog even gezellig nakletsen onder het genot van een drankje. Alle vrienden van kunnen Inschrijven via de wedstrijd kalender op de Prise d’eau website.


G-Golf Golfen met Verstandelijke Beperking Gehandicapten GolfersG-Golf is onderdeel van de Golfclub Prise d’Eau. G-Golf is Golf voor mensen met een verstandelijke beperking zoals het Syndroom van Down, Autisme, NAH, ADD, etc… Lees ons laatste G-Golf Nieuws, bekijk onze G-Golf Evenementen en meld je aan voor de G-Golf Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je ook Sponsor, Vrijwilliger of Vriend van het G-Golf worden, of gewoon iets Doneren. En je kan ook onze nieuwe G-Golfer worden. Heb je nog vragen neem dan Contact met ons op.
Gehandicapten Golf G-Golf Prise d'Eau