Laden Evenementen
Print Friendly, PDF & Email

“Vrienden van het G-Golf” invitatie-wedstrijd

Zoals beloofd houden we een gezellige wedstrijd als bedankje voor de geboden steun aan onze G-Golfers. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op zaterdag 3 oktober 2020! Dit is een invitatie-wedstrijd; alleen toegankelijk voor iedereen die dit jaar “Vriend van G-Golf” is geweest. En natuurlijk voor alle G-Golfers, die op deze dag kunnen laten zien wat ze dit jaar hebben bijgeleerd.

Na afloop zal de prijsuitreiking plaatsvinden, met een goed gevulde gesponsorde prijzentafel en kunnen we nog even gezellig na kletsen onder het genot van een drankje. Alle Vrienden van het G-Golf kunnen inschrijven via de wedstrijd kalender op de Prise d’eau website.


G-Golf Golfen met Verstandelijke Beperking Gehandicapten GolfersG-Golf is onderdeel van de Golfclub Prise d’Eau. G-Golf is Golf voor mensen met een verstandelijke beperking zoals het Syndroom van Down, Autisme, NAH, ADD, etc… Lees ons laatste G-Golf Nieuws, bekijk onze G-Golf Evenementen en meld je aan voor de G-Golf Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je ook Sponsor, Vrijwilliger of Vriend van het G-Golf worden, of gewoon iets Doneren. En je kan ook onze nieuwe G-Golfer worden. Heb je nog vragen neem dan Contact met ons op.
Gehandicapten Golf G-Golf Prise d'Eau