DONEREN

Wij zijn bijzonder blij dat u ons wilt ondersteunen. Mede dankzij uw ondersteuning hopen we onze doelen te kunnen bereiken.

Beste Sponsor, Wij zijn bijzonder blij en trots dat u ons wilt gaan sponsoren. Dankzij uw donatie voor het G-Golf kunnen wij ervoor zorgen dat golf toegankelijk wordt en blijft in de komende jaren, voor alle mensen jong en oud met een verstandelijke beperking. Van uw donatie maken we de wekelijkse lessen mogelijk die door een professionele Pro worden gegeven. Ook kunnen we hierdoor materialen aanschaffen, waaronder leen golfsets en oefenmaterialen zodat iedereen mee kan doen. Daarnaast organiseren we diverse wedstrijden op onze eigen club. Zo kunnen we door uw bijdrage ook bij andere verenigingen in het land deelnemen aan G-Golf wedstrijden, met als klap op de grote vuurpijl de 2 jaarlijkse Special Olympics.

Ook organiseren wij ieder jaar ons eigen Prise d’Eau G-Golf open kampioenschap met landelijke deelname. Tijdens dit toernooi kunt u het plezier van de deelnemers met eigen ogen aanschouwen.

U kunt het onderstaande formulier invullen een een bedrag naar keuze (het minimum is € 5,00) overmaken. In het verplichte bericht veld graag  ” Donatie G-Golf ”  invullen!

Bedrag

Mocht u op een de analoge manier geld over willen maken kan dit natuurlijk ook via:

NL32RABO 0191206849
t.n.v. Golf Club Prise d ‘Eau
O.v.v.: “Donatie G-Golf”