PRISE D’EAU

Prise d’Eau ( https://prisedeau-golf.nl/nl ) is een goed verzorgde golfaccommodatie: een genot om te vertoeven, waar alles tot in de puntjes geregeld is en u écht een dagje weg bent! Het golfcomplex Prise d’Eau is prachtig landschappelijk gesitueerd, met een modern clubhuis en restaurant. Het Brabants warm onthaal en correct optreden van de receptionistes, zorgt ervoor dat iedere speler zich thuis voelt. Ter voorbereiding op uw golfronde kunt u gebruik maken van de bijzonder fraai gesitueerde, overdekte én verlichte drivingrange, waar niet voor een plekje op de mat gevochten hoeft te worden. Prettige bijkomstigheid is dat iedere greenfeespeler gratis drivingrangeballen ontvangt. Dezelfde klantgerichtheid geldt voor de alle, ruim opgezette oefenfaciliteiten.

Golfclub van Prise d’Eau hoopt u warm welkom te mogen heten in de vereniging. Het secretariaat van de vereniging heeft de deur wijd open staan voor een kennismaking, vragen of een gezellig praatje. Wij vertellen graag meer over wat het is om lid te zijn van de club. Bent u nieuwsgierig geworden? Vind hier meer informatie of neem dan eens contact op!

Golf Club Prise d’Eau
Gilzerbaan 400
5032 VC  Tilburg
013 462 82 19
secretariaat@golfclubprisedeau.nl

BEOORDEEL PRISE D’EAU

Prise d'eau Golf op Leadingcourses.com

PRISE D’EAU OP LEADING COURSES

Prise d'Eau op Leading Courses

Bij interesse in een Golfclub lidmaatschap bent u hier op de juiste plaats. Hoe leuk is het om de veelzijdigheid van golf te kunnen beleven met een club enthousiaste golfers? De prachtig aangelegde – en ruime opgezette baan maakt dat dat er met veel uitdaging gespeeld kan worden.

Voordelen lid worden bij Prise d’Eau:

  • Onbeperkt spelen op 27 holes championshop course (drie lussen van 9 holes)
  • Onbeperkt spelen op de mooiste Par3 baan van Nederland
  • Onbeperkt gebruik van de driving range, ballenautomaat en oefenfaciliteiten
  • Meedoen aan alle clubwedstrijden waaronder de wekelijkse ochtenden zoals de dames- en/of herenochtend en de mixed morning
  • 6x gratis spelen op andere golfbanen met de Birdie Circle pas (t.w.v. € 300,-)
  • Handicap registratie (t.w.v. € 50,-)
  • 10% korting op vele lestrajecten
  • Korting voor greenfee introducees

Het team van Prise d’eau heeft de deur wijd open staan voor een kennismaking, vragen of een gezellig praatje. Wij informeren u graag verder en nodigen u uit voor een heerlijk kopje koffie! Bel voor meer informatie óf voor het maken van een afspraak naar 013-4628219 onze clubsecretaresse Angeline Koster maakt graag een afspraak met u.

IMPRESSIE PRISE D’EAU


G-Golf Golfen met Verstandelijke Beperking Gehandicapten GolfersG-Golf is onderdeel van de Golfclub Prise d’Eau. G-Golf is Golf voor mensen met een verstandelijke beperking zoals het Syndroom van Down, Autisme, NAH, ADD, etc… Lees ons laatste G-Golf Nieuws, bekijk onze G-Golf Evenementen en meld je aan voor de G-Golf Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je ook Sponsor, Vrijwilliger of Vriend van het G-Golf worden, of gewoon iets Doneren. En je kan ook onze nieuwe G-Golfer worden. Heb je nog vragen neem dan Contact met ons op.