VRIEND VAN HET G-GOLF

Beste Vriend van het G-Golf. Wij zijn bijzonder blij dat u ons wilt ondersteunen. Mede dankzij uw ondersteuning hopen we onze doelen te kunnen bereiken.

Dankzij uw donatie voor het G-Golf kunnen wij ervoor zorgen dat golf toegankelijk wordt en blijft in de komende jaren, voor alle mensen jong en oud met een verstandelijke beperking. Van uw donatie maken we de wekelijkse lessen mogelijk die door een professionele Pro worden gegeven. Ook kunnen we hierdoor materialen aanschaffen, waaronder leen golfsets en oefenmaterialen zodat iedereen mee kan doen. Daarnaast organiseren we diverse wedstrijden op onze eigen club. Zo kunnen we door uw bijdrage ook bij andere verenigingen in het land deelnemen aan G-Golf wedstrijden, met als klap op de grote vuurpijl de 2 jaarlijkse Special Olympics.

Ook organiseren wij ieder jaar ons eigen Prise d’Eau G-Golf open kampioenschap met landelijke deelname. Tijdens dit toernooi kunt u het plezier van de deelnemers met eigen ogen aanschouwen. Als Vriend mag u ook meedoen met het “Vrienden van het G-Golf toernooi!

U kunt het onderstaande formulier invullen een een bedrag van € 50,- overmaken. Wilt u ons met een groter bedrag ondersteunen, mag dat natuurlijk altijd!Totaal


U kunt ook handmatig vriend worden en € 50,00 overmaken via:

NL32RABO 0191206849
t.n.v. Golf Club Prise d ‘Eau
O.v.v: Vriend van het G-Golf

Voor de Golfers onder onze vrienden
De beloofde Bag Tag is 2 weken na de betaling beschikbaar en kunt u ophalen bij: Angeline Koster (secretariaat Golfclub Prise d ‘Eau). Deze ligt klaar in een enveloppe met uw naam erop. We zullen uw naam toevoegen aan de pagina op de tv-schermen die hangen bij de receptie, wilt u dit niet, neem dan even contact op met iemand van de G-Golf Commissie.

Als u Vriend bent van het G-Golf kan en mag je ook de onderstaande Badge op je eigen website zetten. (graag zelfs!)

G-Golf