Print Friendly, PDF & Email

Xander de Buisonje , artiest, zanger, muzikant, producer, presentator, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand maar bovenal een mensenmens is nu vriend van het G-Golf !

The Duke brengt afwisseling, uitdaging en succesbeleving samen in een schitterende 18-holes golfbaan. Speelbaar voor de beginner, uitdagend voor de prestatieve topamateur. Eén ding staat vast: elke golfer verlaat de green van de laatste hole met hetzelfde positieve gevoel als waarmee hij of zij afsloeg op de tee van hole 1. Zo benut de corporate golfer de kansen die er liggen bij The Duke, zowel in als buiten de baan.

Fonds Gehandicaptensport zet zich in om de golfsport toegankelijker te maken voor sporters met een beperking. Hiervoor is onlangs Sportfonds Golf opgericht in samenwerking met NGF. Met Sportfonds Golf wordt ondersteuning geboden aan golfverenigingen ten behoeve van sporters met een handicap. Naast het toegankelijker maken van de golfsport voor mensen met een handicap, organiseert Fonds Gehandicaptensport regelmatig golftoernooien voor zakelijke relaties met een fondsenwervend karakter.