Print Friendly, PDF & Email

Dit jaar bestond het grote G-Voetbal weekend van Amarant 25 jaar, en om deze jubileum editie extra bijzonder te maken had de organisator met sport bedrijf Tilburg besloten om de

G-Sporten extra te promoten.

Zodoende was G-Golf Prise D’eau uitgenodigd om een van de 9 sporten aanwezig te zijn tijdens het Pinksterweekend.

De G-Golf commissie had de uitvoering op zich genomen om G-Golf en Prise D’eau extra te promoten via deze grote happening. Met dank aan een enorme inzet van onze 17 vrijwilligers hebben we dit mogelijk gemaakt, en wat een succes.

Onder de stalende zon was er zeer veel belangstelling voor Golf in het algemeen, ouders met een kind met een beperking wilde wel eens zelf de vijf basis slagen oefenen, en hun kinderen waren al even enthousiast, en daar ging het om!

Naast de relatief korte slagen als putten en chippen, hadden we de beschikking gekregen over een heuse slagkooi, die door de NGF beschikbaar was gesteld, om de full swing te kunnen slaan.

Ook onze greenkeepers hadden ervoor gezorgd dat het voetbalgras van amarant tot een heuse fairway gemaaid was. Waarvoor extra dank aan hen op zijn plaats is, je moet het maar even doen, met je maaier over de gilzerbaan rijden naar Amarant. En wat een bekijks!

Veel belangstelling dus op 1e pinksterdag, mooi weer zorgden voor 80 ingevulde score kaarten die mee dongen naar de hoofdprijs. En dan in het grote stadion de prijsuitreiking, een gift van Angeline, beschikbaar gesteld voor de eerste plaats van een G-Golfer. Bovendien hadden we ook een eerste prijs, 18 holes greenfee, beschikbaar gesteld door Prise D’eau, voor een niet G-Golfer, en mooie bekers voor alle categorieën van de organisatie.

Wij als G-Golf commissie waren blij met dit weekend want we hebben Prise D’eau extra op de kaart gezet, veel belangstelling om kennis te komen maken met golf voor G-Golfers en zeker niet te vergeten reguliere golfers die zeker komen kijken bij onze club!