Print Friendly, PDF & Email

Allereerst wensen we je een heel gelukkig, gezond en sportief 2019.

​We hopen dat je dit jaar weer veel (golf-)plezier mag beleven, wellicht samen met een van onze G-Golfers. Daarnaast bedanken we je als Vriend van het G-Golf nogmaals voor je bijdrage in het afgelopen jaar. Ook dit jaar zullen we weer zichtbaar zijn; op onze thuisbasis Prise d’Eau en bij wedstrijden in het land. Vanaf februari starten de golflessen weer. Gerrit Pasman geeft les aan de achterkant van de driving range en de G-Golfers lopen regelmatig de Par 3 baan om het geleerde in de praktijk te brengen. Kom gerust een kijkje nemen, het lesschema is te vinden op de website van g-golf.nl.

Verder gaan we deelnemen aan een aantal G-Golfwedstrijden in het land, onder andere op de banen van de Golfclubs Liemeer en Holthuizen, en natuurlijk organiseren we weer ons eigen Open G-Golf toernooi. Dit jaar ontvangen we op 28 september voor de derde keer spelers uit het hele land. We hopen dat we het aantal inschrijvingen van afgelopen jaar evenaren, zodat we weer een prachtige dag mogen beleven die in het teken staat van golf en vriendschap.

Om het G-golf met al deze activiteiten voor onze G-leden betaalbaar te houden, hebben we je steun ook in 2019 weer hard nodig. Voor € 50,- ben je weer het hele jaar Vriend van het G-Golf. Omdat je in 2018 al Vriend was, ontvang je een sticker ‘2019’ die je op de bagtag kunt plakken om zo te laten zien dat je ons ook dit jaar weer steunt. Verder willen wij, als onze blijk van waardering, een exclusieve balmarker met ons eigen G-Golf logo aanbieden. Zijn er mensen in je omgeving die het G-Golf ook een warm hart toedragen en lid willen worden? Dan worden wij daar natuurlijk heel erg blij van.

Vanzelfsprekend krijg je gedurende het jaar weer onze nieuwsbrieven met verslagen van onze activiteiten. Ook ontvang je een uitnodiging voor de gezellige Vriendenwedstrijd in oktober met onze G-Golfers en Vrienden van het G-Golf, om je nogmaals te bedanken voor je support. We zouden het geweldig vinden als je Vriend van het G-Golf blijft. Dit doe je door naar onze website te gaan: www.g-golf.nl en te klikken op de button “Ik word vriend van het G-Golf’. Als je je gegevens invult, kun je meteen eenvoudig via iDeal betalen. Uiteraard kun je je bijdrage ook overmaken op:
NL32RABO 0191206849 t.n.v. Golf Club Prise d ‘Eau onder vermelding van je naam en Vriend van het G-Golf.

De ‘2019-sticker’ en balmarker kunnen tegelijkertijd met de nieuwe lidmaatschap pasjes van de vereniging worden opgehaald op het secretariaat. Ben je vriend van het G-Golf, maar geen lid van Prise d’Eau? Dan nemen we contact met je op om ervoor te zorgen dat de sticker en marker ook bij jou terecht komen.

Alle G-Golfers en commissieleden danken je hartelijk voor je steun en vertrouwen, we hopen je ook dit jaar weer als Vriend te mogen ontmoeten. Dan gaan we er samen weer een mooi golfjaar van maken.