Print Friendly, PDF & Email

FEESTELIJKE OPENING SPECIAL OLYMPICS NATIONALE SPELEN

ACHTERHOEK, 8 JUNI 2018

Feestelijke opening Special Olympics 2018 – Vrijdag 8 juni 2018 vormt Stadion De Vijverberg het decor voor de feestelijke opening van de Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018. Een hoofdrol is uiteraard weggelegd voor alle deelnemers en hun begeleiders, die wij hopen te ontvangen in een vol stadion.

Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom voor een zeer gevarieerd voorprogramma, met onder meer: DJ Jeroen Slütter, Suzan & Freek en Dokters Swingende Infuustoeters. Vanaf 18.30 uur beginnen wij met het officiële programma, waarbij Erben Wennemars en Erik Hulzebosch als gastheren zullen fungeren.

Het programma van de Feestelijke opening Special Olympics Nationale Spelen wordt een aaneenschakeling van optredens van nationale en Achterhoekse acts, waarbij het hoofdprogramma zal worden verzorgd door niemand minder dan Gerard Joling. Uiteraard wilt u ook uw favoriete deelnemer aanmoedigen. Wie bieden u 3 verschillende tickets, die u kunt bestellen via onderstaande buttons. De tickets zult u direct digitaal ontvangen.

Wij verzoeken een ieder uiterlijk 17.45 uur in het stadion aanwezig te zijn.
Wij verwachten het programma rond 20.30 uur af te sluiten. 

We bieden u drie verschillende soorten tickets aan vanaf € 7,50, die u kunt bestellen via: http://www.specialolympics2018.nl/deelnemers-2/bezoekers/. Voor deelnemers en coaches hoeven er uiteraard geen tickets gekocht te worden, de opening is een onderdeel van hun programma.

(*) alle prijzen exclusief € 1,50 administratiekosten per boeking.
(**) voor dit evenement kunt u parkeren op de diverse parkeerplaatsen in Doetinchem, waarbij er pendelbussen zullen worden ingezet

G-Golf Golfen met Verstandelijke Beperking Gehandicapten GolfersG-Golf is onderdeel van de Golfclub Prise d’Eau. G-Golf is Golf voor mensen met een verstandelijke beperking zoals het Syndroom van Down, Autisme, NAH, ADD, etc… Lees ons laatste G-Golf Nieuws, bekijk onze G-Golf Evenementen en meld je aan voor de G-Golf Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je ook Sponsor, Vrijwilliger of Vriend van het G-Golf worden, of gewoon iets Doneren. En je kan ook onze nieuwe G-Golfer worden. Heb je nog vragen neem dan Contact met ons op.