Print Friendly, PDF & Email

G-Golf pilot

G-Golf pilot -In oktober 2015 zijn we binnen onze club gestart met de pilot golf voor mensen met een verstandelijke beperking. Carolien, Guy, Jasper, Marc en Sven zijn de deelnemers die de uitdaging zijn aangegaan om te laten zien dat golf een sport is voor iedereen. Onder leiding van golf pro Gerrit Pasman hebben zij in vijf lessen kennisgemaakt met de basisbeginselen van het golfen. En niet zonder succes, alle deelnemers aan de pilot hebben de nodige vorderingen gemaakt.

Ter afsluiting van de pilot was er op 12 december een onderlinge wedstrijd. Op de par-3 baan konden alle deelnemers laten zien wat ze hadden geleerd. Onder het toeziend oog van trotse familie, vrijwilligers, de voorzitter van onze club en Mieke Couwenberg van de gemeente Tilburg werden mooie ballen geslagen en hadden zowel de golfers als de toeschouwers erg veel plezier. Na afloop hebben we samen gelucht en ontvingen alle deelnemers een oorkonde, een beker en een stoere muts.

Zo hebben we de pilot op een gezellige manier afgesloten en waren alle deelnemers unaniem in hun oordeel: de pilot was een succes en iedereen graag wil doorgaan met golfen. Daarom hebben de deelnemers afgesproken om op 30 januari samen weer een rondje op de par-3 baan te lopen. Een mooiere bevestiging van het feit dat de pilot geslaagd is, kunnen we niet krijgen.

Gehandicapten Golf G-Golf Prise d'Eau
Gehandicapten Golf G-Golf Prise d'Eau
G-Golf Golfen met Verstandelijke Beperking Gehandicapten GolfersG-Golf is onderdeel van de Golfclub Prise d’Eau. G-Golf is Golf voor mensen met een verstandelijke beperking zoals het Syndroom van Down, Autisme, NAH, ADD, etc… Lees ons laatste G-Golf Nieuws, bekijk onze G-Golf Evenementen en meld je aan voor de G-Golf Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je ook Sponsor, Vrijwilliger of Vriend van het G-Golf worden, of gewoon iets Doneren. En je kan ook onze nieuwe G-Golfer worden. Heb je nog vragen neem dan Contact met ons op.