Print Friendly, PDF & Email

Golfclub Prise d’Eau G-Golf

Golfclub Prise d’Eau G-Golf

Voor alle G-Golfers, begeleiders, familie en vrienden hebben wij weer een zeer goed gevulde nieuwsbrief gemaakt.

Special Golf Bokaal Liemeer 2018

Op zaterdagochtend 16 april vertrokken we vanaf Prise d’Eau voor de jaarlijkse wedstrijd op de mooie baan van Liemeer. Daar aangekomen kwamen we in een redelijk vol clubhuis en we bleven niet onopgemerkt. Allemaal gestoken in onze nieuwe rode jasjes liepen we vol trots binnen.

Cora van Rongen heette iedereen van harte welkom en na de koffie was het de beurt aan onze spelers en unified spelers voor de vijf skills. Hierin bleek bij de prijsuitreiking dat onze Guy 1e was geworden met 158 punten.

Na de gezamenlijke lunch mochten we voor de greensome shotgun wedstrijd de uitdagende Par 3 baan in. Er werd fanatiek gestreden door alle koppels, Koen speelde met Carla Liesker, Guy streed samen met zijn vader Hubert-Jan, Jaco speelde zoals gewoonlijk met Stefan Berkvens, Tijn streed met Ans van Berkel en Jasper was samen met Ellen van der Mey met wie hij vaker speelt bij zijn andere club Kagerzoom.

Jaco begon super aan de ronde op de Par 3 baan met een birdie en zal van de organisatie het bekende vogeltje nog ontvangen.

Het werd uiteindelijk een prachtige dag met fantastische slagen van al onze deelnemers. Helaas voor ons maar dik verdiend voor hem, ging de grote wisseltrofee dit keer naar Jasper Schokkenbroek uit Hilversum met een fantastische score.

Na het avondeten was het tijd om iedereen te bedanken en uit te nodigen voor de 2e Prise d’Eau G-Golf open. Complimenten aan de organisatie van Liemeer, volgend jaar zijn wij er weer bij!

Vrienden van het G-Golf

Onze actie om zoveel mogelijk Vrienden van het G-Golf te mogen begroeten is een groot succes. Onze Vrienden maken de lessen en deelname aan wedstijden financieel mede mogelijk en zij zijn heel erg belangrijk voor de groei en continuïteit binnen Prise d’Eau. Inmiddels zijn we met 75 Vrienden, waarvan een tweetal zeer prominente.

We hebben namelijk Max Albertus, professioneel speler op de Pro Golf Tour en de Alps Tour, en Joost Luiten, Nederlands beste golfer op de European Tour, in ons midden als Vriend van het G-Golf. En daar zijn we best een beetje trots op, al is iedere vriend voor ons even speciaal.

Houd 6 oktober alvast vrij in je agenda voor de 9 holes wedstrijd van de G-Golfers samen met de Vrienden van het G-Golf. Inschrijvingen kunnen na de zomervakantie plaatsvinden via de website.

9 Holes grote baanlessen

Een aantal deelnemers is er aan toe om samen met Gerrit af en toe op de grote baan te lessen. Daarom heeft de commissie G-Golf een aantal grote baanlessen georganiseerd en de deelnemers die hieraan toe zijn benaderd om deel te nemen. De eerste twee lessen in mei en juni zijn inmiddels gepland, op een rustig moment in de baan, zodat iedereen de tijd heeft om te wennen aan spelen op de grote baan..

20 mei G-Sportweekend Amarant

Op deze Pinksterzondag zijn we tijdens het G-Sportweekend op het terrein van Amarant met G-Golf Prise d’Eau vertegenwoordigd met ons team.
We zullen hier een leuke dag van gaan maken met de oefeningen putten, pitchen chippen en swingen. Hiervoor mogen we een grote slagkooi van de NGF lenen, zodat iedereen ook echt kan swingen met bijvoorbeeld een ijzer 7. De hoofdgreenkeeper van Prise d’Eau zal op het terrein een aantal baantjes maaien en holes steken, zodat het op een echte golfbaan lijkt. Er zijn prijzen te winnen in de geoefende categorie en ook voor beginners zijn er medailles. Jullie zijn van harte uitgenodigd om mee te komen doen met deze skill-wedstrijd. Wil je ook een keertje darten, hardlopen, judoën of gewoon gezellig komen kijken en meedoen met het feest met muziek, kan dat natuurlijk ook.
Met ons team van vrijwilligers met onder andere Jaco en Guy, en Carolien bij het Voetbal, wordt het ongetwijfeld een leuke dag.

Special Olympics

Het begint nu toch echt dichterbij te komen: de Special Olympics in de Achterhoek staan voor de deur! Zoals jullie weten hebben we dankzij twee grote sponsoren teamkleding kunnen aanschaffen voor alle g-golfers, unified spelers en coaches. Een deze dagen zal onze clubkleding beschikbaar komen.
De hotelreserveringen zijn gedaan en we hebben iedereen ingeschreven. Het precieze programma alsmede vertrektijden en adressen e.d. volgen na 26 mei in een speciale Special Olympics nieuwsbrief. Hubert-Jan en Anita zullen die dag naar Doetinchem afreizen om alle informatie en tickets op te halen en daar precies te horen krijgen hoe het programma van de Special Olympics op 8, 9 en 10 juni er uitziet.

De kosten voor de g-golfers, unified spelers en coaches bedragen € 65,- per persoon. Deze kosten hebben we zo laag mogelijk kunnen houden omdat de NGF ons hierin gul ondersteunde. Jullie ontvangen hiervoor binnenkort een factuur. Hiervoor heb je een vrijkaart voor de openingsceremonie op 8 juni, 2 overnachtingen in een hotel in de buurt van de golfbaan, 2x ontbijt, diner op zaterdagavond en uiteraard deelname aan de wedstrijd. Familie en vrienden zijn van harte uitgenodigd om jullie te komen aanmoedigen op 9 juni, de wedstrijddag van het golftoernooi.

Drie nieuwe leden!

Het eerste nieuwe lid die we in januari welkom hebben geheten is David. Hij doet fanatiek mee met de lessen en komt trouw iedere zaterdag.

Ons tweede nieuwe lid is Casper en ook hij is zeer gedreven en fanatiek. Hij is zo enthousiast dat hij nu al zelf een golfset gaat aanschaffen, zodat hij snel verder kan doorgroeien met clubs die helemaal bij hem passen.

Ons derde nieuwe lid is Thomas. Hij is via zijn oma en opa, die ook bij Prise d’Eau golfen, lid van G-Golf geworden en heeft veel plezier tijdens de lessen van Gerrit. De drie mannen passen perfect in ons G-Golf team en we wensen ze alle drie heel veel plezier.

Bijzondere data (zie ook EVENTS)

Zet ook alvast deze data maar in je agenda, zodat je erbij kunt zijn:

20 mei: Amarant G-sport weekend
8-10 juni: Special Olympics
7 juli: Zomer Cup
14 juli: Top Golf meets G-Golf
14 september: bezoek KLM Open
22 september: 2e Prise d’Eau G-Golf Open
6 oktober: Vrienden van G-Golf
1 december: Winter Cup

Belangrijke informatie van het secretariaat!
Bericht voor de ouders / begeleiders, In de loop van de volgende week ontvangen de ouders / begeleiders van onze G-Golfers een nieuwsbrief van ons secretariaat. Dit in verband met de komende privacy wetgeving per 26 mei a.s. Wij verzoeken u zo spoedig mogelijk te reageren op ons verzoek in deze nieuwsbrief. Het betreft schriftelijke toestemming die wij van u nodig hebben om foto’s te mogen publiceren.

Verdere informatie volgt…
Met vriendelijke groet,
Bestuur Golf Club Prise d’Eau


Golfclub Prise d'EauG-Golf is onderdeel van de Golfclub Prise d’Eau. G-Golf is Golf voor mensen met een verstandelijke beperking zoals het Syndroom van Down, Autisme, NAH, ADD, etc… Lees ons laatste G-Golf Nieuws of discussieer mee op ons Forum, bekijk onze G-Golf Evenementen en meld je aan voor de G-Golf Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je ook sponsor, vrijwilliger of “Vriend van het G-Golf” worden, of gewoon helpen of iets Doneren. En je kan ook onze nieuwe G-Golfer worden. Heb je nog vragen neem dan contact met ons op.
Golfclub Prise d'Eau G-Golf Nieuwsbrief Mei 2018 Golfen
Golfclub Prise d'Eau G-Golf Nieuwsbrief Mei 2018 Golfen
Golfclub Prise d'Eau G-Golf Nieuwsbrief Mei 2018 Golfen
Golfclub Prise d'Eau G-Golf Nieuwsbrief Mei 2018 Golfen