Print Friendly, PDF & Email

Beste Vriend van het G-Golf,

We zijn jullie enorm dankbaar voor het steunen van ons G-Golf bij Prise d’Eau voor het jaar 2018. Mede door jou steun hebben we weer veel mogelijk kunnen maken tegen lage kosten voor onze deelnemers. Onder andere hebben we extra lessen kunnen geven, deelname aan externe wedstrijden kunnen deelnemen, en kosten laag weten te houden voor de Special Olympics. Ook door jullie bijdrage organiseren we weer tegen lage kosten het 2e open G-Golf op onze club op 22 september.

We willen jullie graag bedanken door middel van een 9 holes wedstrijd op de grote banen (samen met onze G-Golfers) op 6 oktober, met een leuke gesponsorde prijzen tafel, en na afloop nog samen nagenieten met een drankje en bitterbal.

Jullie kunnen hieronder inschrijven, de wedstrijd zal beginnen om 13.00 uur op alle 3 de lussen op 6 oktober a.s.

We hopen op veel deelnemers!

Namens de G-Golf commissie van harte welkom!

Inschrijven Vrienden van het G-Golf wedstrijd

Beste G-Golfer,

2e Prise d’Eau G-Golf Open 2018 – Na een groots 1e G-Golf Open in 2017 bij Prise d’Eau volgt er natuurlijk een 2e editie. De mooie wisseltrofee, die een jaar in het bezit is geweest van Prise d’Eau lid Guy Wouters, kan weer door iedereen gewonnen worden.

De datum is vastgesteld op 22 september 2018.

We hopen het deelnemersveld verder te kunnen uitbreiden naar maximaal 24 G-Golfers. De organisatie gaat er alles aan doen om wederom een perfecte wedstrijd neer te zetten, zodat jullie allemaal een onvergetelijke dag kunnen meemaken.

Ook dit jaar bestaat de wedstrijd uit twee dagdelen, de skills (korte en lange put, pitch, chip en swing) en de wedstrijd individueel stableford punten op onze mooie 9-holes Par 3 baan.

Houd voor meer informatie onze G-Golf website in de gaten!

Inschrijven 2e Prise d’Eau G-Golf Open 2018