Print Friendly, PDF & Email

De Liemeer Speciaal in Golf bokaal

Liemeer Speciaal – Op 14 april 2018 organiseert Liemeer de jaarlijkse golf dag: “DE LIEMEER SPECIAL IN GOLF BOKAAL

Ook dit jaar vindt deze wedstrijd weer plaats op de Golf- en Country Club Liemeer te Nieuwveen. Liemeer gaat er weer vol tegen aan om het een leuke dag te maken. De Hierbij wordt de Stichting “Special in Golf” geïntroduceerd. Deze stichting staat (net zoals G-Golf.nl) voor Golf met een verstandelijke beperking, want Golf kent geen beperkingen. Zijn jullie ook weer van de partij?

Het programma ziet er als volgt uit:

– 10.00 uur Ontvangst
– ’s Ochtends Diverse golfactiviteiten (Skills)
– Tussendoor Lunch (in het Clubhuis)
– ’s Middags Diverse golfactiviteiten (Unified 9 holes)
– Afsluiting Prijsuitreiking en diner (in het Clubhuis)

Het systeem en de indeling zoals gehanteerd tijdens het SONS te Nijmegen zal ook gebruikt worden voor deze golf dag. De eigen bijdrage bedraagt € 20,00 per persoon. Dit is inclusief de lunch, het drinken en het gebruik van de baan en oefenballen. Het Diner is NIET inbegrepen.

Evenement Informatie
Liemeer Speciaal Golf bokaal Stichting Special in Golf
G-Golf Golfen met Verstandelijke Beperking Gehandicapten GolfersG-Golf is onderdeel van de Golfclub Prise d’Eau. G-Golf is Golf voor mensen met een verstandelijke beperking zoals het Syndroom van Down, Autisme, NAH, ADD, etc… Lees ons laatste G-Golf Nieuws, bekijk onze G-Golf Evenementen en meld je aan voor de G-Golf Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je ook Sponsor, Vrijwilliger of Vriend van het G-Golf worden, of gewoon iets Doneren. En je kan ook onze nieuwe G-Golfer worden. Heb je nog vragen neem dan Contact met ons op.