Print Friendly, PDF & Email

Vriend van het G-Golf

Vriend van G-Golf – De meeste van onze leden zijn inmiddels vertrouwd met het G-Golf binnen onze vereniging. In 2017 zijn we meer zichtbaar geworden in en rondom de banen. Iedere zaterdagochtend en -middag zijn er groepslessen, die met veel plezier door Gerrit Pasman worden gegeven aan de achterzijde van de drivingrange. Ook spelen we op zaterdagmiddag vaak op de Par 3 baan. Het hoogtepunt van twee jaar G-Golf was het 1e G-Golf Open in september 2017 met ons eigen lid Guy Wouters als winnaar.

We hebben inmiddels negen fanatieke G-Golfers in ons midden en we zijn de meest vooruitstrevende golfvereniging op het gebied van G-Golf in Nederland. We willen in 2018 ons ledenaantal gaan uitbreiden met tenminste drie nieuwe leden, om nóg meer mensen met een verstandelijke beperking te kunnen laten genieten van het golfspel, want de ervaring van onze leden is dat golf ze zichtbaar goed doet.

Voor een van onze leden met autisme is golf bijvoorbeeld de enige sport die hij kan beoefenen, nadat hij nagenoeg alle sporten al had geprobeerd. Voor een ander lid is dit de enige sport die hij individueel kan beoefenen en toch samen met anderen kan spelen. En voor alle G-Golfers geldt dat golf hun wereld vergroot en daarmee hun sociaal isolement verkleint. Om het golfen toegankelijk te maken voor deze doelgroep, die vaak een klein budget heeft, zijn we afhankelijk van sponsoren en donateurs. Dankzij een subsidie van de gemeente Tilburg en een aantal sponsoren hebben we het G-Golf op Prise d’Eau in de afgelopen jaren kunnen brengen naar waar we nu staan.

Vriend van G-Golf

Maar om het G-Golf ook in de toekomst te kunnen bekostigen, zullen we een stabiele inkomstenstroom moeten hebben. Alleen dán kunnen we ook op de lange termijn lessen blijven aanbieden, wedstrijden organiseren, deelnemen aan wedstrijden bij andere clubs en Prise d’Eau vertegenwoordigen bij grote evenementen zoals de Special Olympics. Hiervoor doen we een beroep op u. Wat is er leuker om voor minimaal € 50,00 per jaar ‘Vriend van het G-Golf’ te worden?

Ons bedankje aan u…
– Een door Promosale gesponsorde Bag Tag ‘Ik ben vriend van het G-Golf’
– In het najaar van 2018 zal een golfwedstrijd met alle Vrienden van het G-Golf en onze G-Golfers plaats vinden.
– Uw naam wordt op een pagina van de Vrienden van het G-Golf vertoond op de schermen in de hal
– Elk kwartaal een nieuwsbrief en foto’s over het reilen en zeilen van het G-Golf op Prise d’Eau via mail
– Heel veel grote glimlachen van onze G-Golfers.

Hoe word ik Vriend van G-Golf?

Heeft u interesse om ‘Vriend van het G-Golf’ te worden, klik dan snel door!. Stefan Berkvens of Ans van Berkel neemt dan contact met u op om uw aanmelding te registreren. We hopen dat we zo een mooie groep vrienden bij elkaar krijgen. Een vriendelijke groet van onze G-Golfers