Print Friendly, PDF & Email

Amarant G-Sportweekend

Amarant G-Sportweekend – G-Golf is vertegenwoordigd en zal daar een “wedstrijd” organiseren voor beginners en spelers die al bekend zijn met golf. Er komt een slagkooi van de NGF en voor beginners de RAAK oefensets. Amarant Groep heeft zich verbonden als hoofdsponsor aan het G-sportweekend Amarant Groep. De volgende sport events worden er naast voetbal (G-voetbalweekend) georganiseerd op het terrein van Amarant: darten, korfbal, paardrijden, zwemmen golf en judo.

Stichting samen Sporten Tilburg organiseert samen met Shogaisha judo School, zwemvereniging DIO, Dartclub T Bulletje, KVTilburg , Stichting HandiCAP en Prise d’eau G-Golf het G-sportweekend Amarant Groep.

Evenement Informatie
Facebook Event
Amarant G-Sportweekend 2018

Uitbreiding naar G-sportweekend

Amarant G-Sportweekend- Hét gehandicaptensportevenement in Tilburg is het G-voetbalweekend, dat inmiddels 24 succesvolle edities telt. Het is een evenement, voor en door mensen met een beperking, dat uitstraling heeft voor de stad Tilburg, de regio en voor Nederland. Ze staan nu aan de vooravond van het 25-jarig jubileum. Daar willen ze graag iets speciaals van maken. 2018 staat voor hen in het teken van gehandicaptensport. Niet alleen door het G-voetbalweekend uit te breiden naar een G-sportweekend Amarant groep (een 3-daagse evenement tijdens het Pinksterweekend waarbij verschillende takken van sport en sportverenigingen hun evenement organiseren op het terrein van Amarant in Tilburg) maar ook via allerlei andere activiteiten willen ze aandacht vragen voor mensen met een beperking.

Symposium

Amarant G-Sportweekend – Er staan diverse activiteiten gepland rondom deze jubileum editie. Als kick off gaat de stichting een symposium organiseren in de circustent op het Laar op woensdag 31 januari 2018 voor maar liefst zevenhonderd bezoekers. Op dit moment is 80% van de kaarten al verkocht. Daarnaast brengt men een jubileumboek uit met de mooiste momenten en er zal een film worden gemaakt van de afgelopen 25 jaar. De jubileumfeestavond is gepland op vrijdag 29 juni. Daarnaast zullen er vrijwilligers zijn die op diverse andere manieren proberen deze activiteiten te financieren zoals: onder andere het organiseren van diverse rommelmarkten, medewerking verlenen aan de collecte Fonds Gehandicaptensport en het werven van subsidieverstrekkers en sponsoren.

Lees hier meer …