Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Print Friendly, PDF & Email

G-Golf is vertegenwoordigd en zal daar een “wedstrijd” organiseren voor beginners en spelers die al bekend zijn met golf. Er komt een slagkooi van de NGF en voor beginners de RAAK oefensets. Amarant Groep heeft zich verbonden als hoofdsponsor aan het G-sportweekend Amarant Groep.

De volgende sport events worden er naast voetbal (G-voetbalweekend) georganiseerd op het terrein van Amarant: darten, korfbal, paardrijden, zwemmen, golf en judo.

op 1e pinksterdag, zondag 20 mei 2018 van 08.00 uur tot 18.00 uur.

G-Golf zal aanwezig zijn om mensen enthousiast te krijgen voor golfen met een beperking, en ze kennis te laten maken met de basis slagen van het golfen. We zullen de zogenaamde skills laten uitvoeren, zoals de chip, pitch, korte- en lange put en de swing.

Voor de swing krijgen we een heuse slagkooi ter beschikking van de NGF zoals die op het KLM open hebben gestaan. Daarnaast kunnen we het G-Golf promoten om leden te werven en G-Golf op de kaart te zetten bij andere verenigingen in de omgeving. De Golf clinics beginnen al om 09:00 uur!

Stichting samen Sporten Tilburg organiseert samen met Shogaisha judo School, zwemvereniging DIO, Dartclub T Bulletje, KVTilburg , Stichting HandiCAP en G-Golf Prise d’Eau het G-sportweekend Amarant Groep.


G-Golf Golfen met Verstandelijke Beperking Gehandicapten GolfersG-Golf is onderdeel van de Golfclub Prise d’Eau. G-Golf is Golf voor mensen met een verstandelijke beperking zoals het Syndroom van Down, Autisme, NAH, ADD, etc… Lees ons laatste G-Golf Nieuws, bekijk onze G-Golf Evenementen en meld je aan voor de G-Golf Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je ook Sponsor, Vrijwilliger of Vriend van het G-Golf worden, of gewoon iets Doneren. En je kan ook onze nieuwe G-Golfer worden. Heb je nog vragen neem dan Contact met ons op.