Print Friendly, PDF & Email

G-Golfers februari-Winter nieuwsbrief 2018

G-Golfers – We hebben weer een heleboel nieuws te melden tijdens de laatste wintermaanden, die nog koud gaan worden ook. De extra wintertrainingen zijn begonnen in januari. Ze worden dit jaar voor het eerst gehouden, omdat jullie aangaven graag eerder bij elkaar te willen komen dan pas weer in maart. Complimenten aan jullie zelf dat deze trainingen goed bezocht worden, ondanks het lelijke weer dat we al een aantal zaterdagen hebben moeten trotseren.

Tijdens deze trainingen hebben we twee aspirant leden mogen verwelkomen. Dit zijn David en Abel. Jullie hebben al kennis gemaakt met ze en zijn heel enthousiast begonnen. Zij lopen nog proef lessen mee in februari en gaan dan besluiten of ze lid willen worden van onze club. Zoals aangegeven kunnen we dit jaar groeien met nog 2 extra deelnemers naar max. 12 leden.

Ook zullen we de komende trainingen gaan gebruiken om vast te gaan oefenen voor de Special Olympics, waarvoor jullie allemaal zijn ingeschreven samen met jullie unified speler.

Commissie samenstelling veranderd
Er zijn gedurende de winter enkele mutaties in de samenstelling van de G-Golf commissie opgetreden. Karin Wildschut en Cees van Sprang hebben afscheid genomen, de commissie wil hen heel hartelijk bedanken voor het vele werk dat zij verzet hebben vanaf de oprichting van het G-Golf. Tevens zijn twee nieuwe leden toegetreden, dit zijn Marianna Clarijs en Berrie Pelser. Wij wensen hen veel plezier bij alle evenementen die we voor jullie gaan organiseren.

Heel veel evenementen in 2018
Hier komt een hele waslijst met leuke wedstrijden en evenementen die dit jaar voor jullie georganiseerd gaan worden. Noteer alvast in de agenda’s! 17-3 Voorspelen ’t Zelle. Als voorbereiding op de wedstrijd van de Special Olympics, willen we naar de Golfbaan ’t Zelle gaan op deze dag . Zodoende kunnen jullie alvast kennis maken met de baan de sfeer aldaar. Wie gaan er mee?

14 april, Liemeer Open. Vorig jaar zijn we met een grote delegatie naar Nieuwveen afgereisd voor het Liemeer Open. Wie gaan er dit jaar mee? Schrijf je in op onze website.

20 mei, G-Golf als demonstratie sport op het G-Voetbaltoernooi op het Amarant terrein. Prise d’Eau G-Golf zal hier vertegenwoordigd zijn met de skills om nieuwe mensen enthousiast te maken voor golf. We hopen dat jullie op zondag ons ook willen komen helpen en clinics te geven hoe je kunt leren golfen. Ook komt er een heuse Swingkooi van de NGF, zoals op de KLM open aanwezig was om de swing te kunnen oefenen. En we maken er ook een leuke skills-wedstrijd van, waaraan je zelf ook mee kunt doen. Schrijf je in op www.g-golf.nl.

26 mei, Ontvangst op Prise d’Eau vriendengroep van Koen, Stichting Perspectief, die gezellig met elkaar gaan lunchen en een clinic komen volgen die wordt gegeven door Gerrit. Ans en Stefan zullen hen ontvangen en een rondleiding geven.

8-10 juni, Special Olympics Nationale Spelen (SONS). We zijn ingeschreven voor de SONS met maar liefst 8 g-golfers, 8 unified spelers, en 5 coa-ches. Op vrijdag zullen we met iedereen die wil bij de openingsceremonie aanwezig zijn in Stadion de Vijverberg van voetbalclub De Graafschap. Op zaterdag zal de wedstrijd plaats-vinden op golfbaan ’t Zelle in Hengelo (Gld) en na afloop is er een groot feest voor alle sporters in Groenlo. Omdat er zoveel vraag was naar huisjes in het Olympisch dorp in Groenlo, hebben wij zelf hotelkamers gereserveerd in de buurt van de golfbaan. We zullen met eigen vervoer gaan, zodat we alle ritten met onze eigen auto’s zullen afleggen.

G-Golfers G-Golf Golfen met verstandelijke beperking
G-Golfers G-Golf Golfen met verstandelijke beperking
G-Golfers G-Golf Golfen met verstandelijke beperking
G-Golfers G-Golf Golfen met verstandelijke beperking
G-Golfers G-Golf Golfen met verstandelijke beperking
G-Golfers G-Golf Golfen met verstandelijke beperking

G-Golfers

G-Golfers – Wel kunnen we alvast melden dat, we dankzij een nieuwe sponsor, in een nieuw tenue in de clubkleuren naar de SONS zullen gaan. Voor alle deelnemers is er straks een blauwe trui met zwarte broek en witte polo. Met zoveel mensen van Prise d’Eau zullen we zeker opvallen! In de aanloop naar de SONS volgen nog aparte mails en nieuwsbrieven met informatie.

14 september, KLM Open. Ook dit jaar kijken we of er belangstelling is om samen met vrijwilligers de KLM Open te be-zoeken en kunnen bekijken of Joost Luiten het er beter van afbrengt dan in 2017.

22 september, 2e Prise d’Eau G-Golf open. Ook hier beginnen we al met voorbereiden op dit 2e kampioenschap. Wie wordt de opvolger van Guy, die de cup een jaar lang in huis mag bewonderen?

6 oktober, Vrienden van het G-Golf-wedstrijd: alle vrienden en onze G-Golfers spelen 9 holes grote baan. Nadere info volgt nog.

Vrienden van het G-Golf
In deze eerste nieuwsbrief geven we een heel hartelijk welkom aan een ieder die ‘Vriend van’ is geworden de afgelopen tijd. We vinden het heel bijzonder dat we inmiddels 57 deel-nemers hebben die ons G-Golf een warm hart toedragen en hierdoor al onze activiteiten die hierboven vermeld staan mede mogelijk maken.

G-Golfers – Natuurlijk hadden we niet verwacht zo’n grote groep te mogen verwelkomen, maar nu willen we doorgroeien ….. op naar de honderd! Zoals jullie hierboven hebben kunnen lezen wordt de bedankwedstrijd samen met onze G-Golfers gehouden op 6 oktober a.s. Welke spelvorm en welke lussen we lopen moet allemaal nog worden gepland, maar noteer alvast deze datum in je agenda!

Tot Slot….. Onze eigen nieuwe G-Golf website! We hebben een eigen website! Ons nieuwe commissielid Berrie heeft een website voor ons gemaakt waar we trots op zijn. Kijk maar eens op www.g-golf.nl. Deze website is voor onze golfers, vrijwilligers, commissieleden en alle belangstellenden voor ons G-Golf. Deze website is gekoppeld aan de website van Prise d’Eau zodat je gemakkelijk kunt switchen naar de website van onze vereniging.

G-Golfers – Iedere speler, vrijwilliger en commissielid krijgt een inlogcode om een les te boeken en zo te laten zien of hij/zij verhinderd is of erbij kan zijn. Ook staat hier alle info over evenementen en wedstrijden die georganiseerd gaan worden, alsmede wedstrijdverslagen met foto’s. Kortom teveel om op te noemen. We zullen deze website steeds meer gaan gebruiken. We hopen dat onze g-golfers en vrijwilligers dit ook heel snel zullen gaan doen, zodat we altijd weten wie we tijdens de lessen mogen begroeten. Ga een kijken en blader er eens doorheen. Dan ben je altijd op de hoogte van het laatste G-Golf nieuws.

G-Golf Golfen met Verstandelijke Beperking Gehandicapten GolfersG-Golf is onderdeel van de Golfclub Prise d’Eau. G-Golf is Golf voor mensen met een verstandelijke beperking zoals het Syndroom van Down, Autisme, NAH, ADD, etc… Lees ons laatste G-Golf Nieuws, bekijk onze G-Golf Evenementen en meld je aan voor de G-Golf Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je ook Sponsor, Vrijwilliger of Vriend van het G-Golf worden, of gewoon iets Doneren. En je kan ook onze nieuwe G-Golfer worden. Heb je nog vragen neem dan Contact met ons op.